Werkwijze

De essentie van onze werkwijze is het testen van je bloedsuiker vóór en ná het eten. Je kunt je gebruikelijke maaltijden en ingrediënten testen, maar je kunt ook kijken of producten die je graag zou willen eten, maar tot nu toe niet mochten, misschien helemaal niet slecht voor je zijn!

Je moet alle uitkomsten goed bijhouden en na een week of 6 heb je een redelijk beeld van wat voor jou goed en wat slecht is. Uiteraard mag je net zo lang doorgaan met testen (prikken) van voeding als je zelf wilt. Hoe meer je test hoe gedetailleerder je kennis wordt.
Dit vraagt echter een behoorlijke inzet en motivatie: wij denken dat het het beste is om elke dag één maaltijd of ingrediënt te testen. Dat betekent elke dag 5 keer prikken, en dat gedurende 6 weken: dat is 210x prikken!

Toch is het zeer de moeite waard: het inzicht dat je krijgt gaat ervoor zorgen dat je de rest van je leven precies weet wat goed voor jou is en wat je beter wel en wat je beter niet kunt eten.
Verder is het ook zo, dat hoe vaker je prikt, hoe gemakkelijker het gaat. Na een tijdje ben je er zo aan gewend, dat je het nauwelijks nog voelt.

Uiteraard kunnen wij je helpen! Kies daarvoor voor onze begeleiding.

Meten is weten!